Acts4U.nl
Acts4U.nl

Vorige pagina

Klik op de logo's of sterren onder om naar de diverse acts in de on-line folder te gaan.

BoMa Entertainment Group heeft speciaal voor alle gerenommeerde Evenementen- en Organisatieburo's, Boekingskantoren en Locaties in Nederland een website ontwikkeld, genaamd Acts4U.nl. Op deze site bieden wij uitgebreide informatie over o.a. alle onze in eigen beheer ontwikkelde Entertainmentacts, de maatwerkmogelijkheden en de muzikale workshops. De website is stijlvol grafisch vormgegeven, gebruikersvriendelijk qua navigatie (mouse-overs) en heeft o.a. een handige Help-functie. On-line folders zijn tevens beschikbaar in het Engels en Duits.
Met deze website spelen wij in op de vraag vanuit de markt om (potentiŽle) klanten online door te kunnen verwijzen naar een neutrale website voor meer informatie, foto's en muziekfragmenten van onze act(s).

Deze nieuwe "online folder" is volledig neutraal opgezet en bevat geen links naar of logo van BoMa Entertainment. Indien een potentiŽle klant van u interesse heeft in een of meerdere van onze door u geoffreerde acts, kunt u de klant hiernaar verwijzen. Een fantastische manier om een klant een goede beleving bij een aangeboden entertainmentact te laten krijgen. De klant kan de act(s) zien en beluisteren en krijgt een duidelijk beeld van wat hij kan verwachten. Het is onze ervaring dat het absoluut bijdraagt aan een positieve beslissing.

NIEUW Kosteloos uw eigen on-line folder van onze acts met uw logo, NAW-gegevens en emailadres?

BELANGRIJK: BoMa neemt geen boekingen aan die via Acts4U.nl aangevraagd worden.

Voorbeelden on-line folders
2Blond4U The Pink Ladies Jazztiny De Magnolia's The Singing Menu Diva Cantrix Duo Purity

Informatie


De acts kunnen los of in elk gewenste combinatie met elkaar en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment. Succes verzekerd!


Op boekingen van de entertainment- en animatieacts zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home