Verhuur Acteurs & Actrices
Animatie Acts
Terug naar Entertainment - Animatie Acts - Algemeen (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Verhuur Acteurs & Actrices)

Acteurs & Actrices
U kunt bij ons individuele acteurs en actrices inhuren voor uw evenement of gelegenheid, van 1 uur tot een gehele dag. We bieden professionele acteurs voor alle vormen van acteren, dus in het theater, straattheater, voor TV en Film, (bedrijfs)feesten, festivals en nagenoeg elk type evenement. Tevens hebben we acteurs die naast acteerervaring ook zangervaring hebben. Multi-inzetbaar dus!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bekijken nauwkeurig welke acteur het meest geschikt is voor uw klant, evenement en publiek. We leveren ook maatwerk en complete maatwerkacts die geoffreerd worden aan de hand van de vraag en wensen. We hebben veel mogelijkheden in de combinatie van Entertainment en denken graag met u mee. Zo maken we, naast het leveren van acteurs en actrices en onze animatie- en muziekacts, ook volledig maatwerk voor o.a. product presentaties, openingen, onthullingen, (bedrijfs)feesten in binnen- en buitenland.

Bijzonderheden
Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is van A tot Z zodat wij u 100% garantie kunnen afgeven dat o.a. alle premies en de loonheffing keurig worden afgedragen en de acteurs en actrices verzekerd zijn.

De prijs voor een acteur of actrice is onder meer afhankelijk van het type acteerwerk waar u voor kiest, de duur van de opdracht en of BoMa of uzelf zorg draagt voor kostuums en eventuele rekwisieten.

Acteurs kunnen ook ingezet worden in combinatie met de diverse acts en themafeesten die BoMa biedt.


Op boekingen van de inhuur van actrices en actrices zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Voor boekingen en informatie over het inhuren van Acteurs en Actrices kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home