Zingende Kerstengel
Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts - Zingende Kerstengel)
Zingende Kerstengel

Kerstperiode 2021? Reserveer nu alvast de Zingende Kerstengel. Boek nu en ontvang een hoge directe boekings of burokorting!

"Een hemelse Kerst!"

Deze vriendelijke kerstengel is gegarandeerd een feestelijke aanvulling op uw kerstborrel, kerstbijeenkomst of kerstdiner.Bij de ontvangst aan de deur brengt ze de gasten direct in een gezellige, warme kerstsfeer.

Tijdens het diner of bij de borrel loopt ze rond met haar magische witte Kerstboom met fonkelende lichtjes waar muziek uit komt waarop zij hemels zingt. Dit kan centraal, maar ook persoonlijk bij de gasten aan tafel. De kleine gasten vermaakt zij ook graag, zodat u geen kind aan ze heeft.

Als ze u bij het afscheid nog een kerstgroet toezingt, zult u zeker met een heerlijk kerstgevoel naar huis gaan.

Engelen bestaan dus toch...

Download Flyer - De Zingende Kerstengel

Bijzonderheden
Animatie/Muziek act, 1 zangers/actrice, Duur: 2 sets a 45 minuten (langer is mogelijk tot maximaal 3 uren)

De acts kunnen los of in elk gewenste combinatie met elkaar en/of onze Muziek acts en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden of onderdeel zijn van ons volledig verzorgde Thema-Entertainment. Met elke act en voor elk evenement kunnen wij maatwerk leveren zoals o.a. muzikaal en animatie maatwerk, arrangementen en complete customized acts voor (product)presentaties, openingen, onthullingen en (bedrijfs)feesten. We leveren onze acts in binnen- en buitenland.


Voor vragen over De Zingende Kerstengel kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home