Animatie
Animatie Acts
Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Algemeen)

NOOT: De buttons van de acts die nog niet benaderbaar zijn zijn vervaagd en volgen zsm.


Klik op de sterren onder om naar de diverse acts (Solo, Duo, Multi en Kinder en Maatwerk Acts) te gaan.

BoMa biedt een diversiteit aan Animatie Acts als toegangs animatie en/of zaalanimatie voor op uw (bedrijfs)feest, verjaardag, bedrijfsuitje, bruiloft en alle andere feestelijke aangelegenheden. Hierbij kunt u 1 acteur/actrice (Solo Acts) of een acteursduo (Duo Acts)of een heel team acteurs (Multi Acts) bij ons huren. Zo kunt u Joop en Dennis van Tellingen bij ons boeken, brengen wij zelf ontwikkelde acts zoals Tony&Nel, Company Awards en de Entrata Hilarico's én zijn we o.a. de samenwerking aangegaan met zeer ervaren en bedreven enthousiaste acteurs en actrices.
Ook bieden we diverse kinder- en clownshows en acts aan voor de kleine feestgangers onder ons en kunt u bij ons acteurs en actrices inhuren voor inzet in (uw eigen) maatwerkproductie(s) en animatieact(s).

Symbolen Animatie: (incl. Zang) - (Animatie) - (Kinder Animatie) - (Verhuur Acteurs & Actrices).

Animatie

De acts kunnen los of in elk gewenste combinatie met elkaar en/of onze Muziek acts en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden of onderdeel zijn van ons volledig verzorgde Thema-Entertainment. Met elke act en voor elk evenement kunnen wij maatwerk leveren zoals o.a. muzikaal en animatie maatwerk, arrangementen en complete customized acts voor (product)presentaties, openingen, onthullingen en (bedrijfs)feesten. We leveren onze acts in binnen- en buitenland.

Op boekingen van de entertainment- en animatieacts zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home