Laatste update 15 december 2008 Audities Pirates Night

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Audities themafeest Pirates Night)

Door de grote belangstelling voor aanvragen en boekingen van onze spectaculaire themafeesten zijn wij op zoek naar professionele mannelijke acteurs met ruime ervaring in de Entertainment Business. Met name t.b.v. The Pirates Night: een groots opgezet themafeest met professioneel licht en geluid, unieke zaalaankleding, rekwisieten en decors en op de film gebaseerde kostuums en accessoires. Klik hier... voor een omschrijving van The Pirates Night en/of bekijk de poster... of de foto's.

Wat houdt het in? Je speelt samen met andere acteurs in het themafeest ‘the Pirates Night’. We zoeken acteurs voor de rol van Kapitein (gebaseerd op Jack Sparrow) en acteurs voor de rollen van piraat, scheepsknecht en stuurman. Gedurende de avond zijn er enkele centrale ‘gezette’ scènes op het podium en daarnaast veel animatie in de zaal tussen de gasten.

Wie zoeken wij?

 • Wij zoeken ‘multi-acteurs’ die naast acteren ook nog over een andere competentie beschikken zoals o.a. zwaardvechten (re-enactment), het doen van vuuracts, zingen, magie etc.
 • Je kunt improviseren en goed op input uit de zaal (van de gasten) reageren.
 • Je bent goed in samenspel, je reageert en let op je medespelers
 • Je hebt een goede werkinstelling en bent gedreven om de gasten een superavond te geven.


 • Wat bieden wij? Het werken in een professioneel team met leuke collega’s. Je krijgt geen vast dienstverband maar per optreden een optie en bij definitieve boeking een contract.

  Pas jij in het bovenstaand profiel en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je daarnaast een gezonde dosis humor, hou je van gezelligheid en teamwork en wil je werken in een leuke omgeving met fantastische collega's in een uniek themafeest van hoog niveau in het hogere segment markt? Stuur dan een professionele foto, je motivatie en je CV naar BoMa Entertainment door hier te klikken of schrijf naar:
  BoMa Entertainment o.v.v. Audities, Postbus 22022, 1302 CA Almere!
  Met de mensen die worden uitgekozen voor de casting nemen we zo snel mogelijk contact op.

  ! Acteurs en Actrices die eerder bij ons geauditeerd hebben en in portefeuille zijn geplaatst behoeven niet opnieuw te reageren en ontvangen automatisch eventueel een uitnodiging bij een nieuwe selectieronde of audities.

  Heb je nog inhoudelijke vragen dan kan je ons ook bellen op +31(0)33 52 17 658 en vragen naar Moniek Peeters.

  Met muzikale groet,

  Het BoMa-team  Downloads  (LET OP: Pop-Up venster met wachtwoord).  Voor algemene vragen over audities en werken bij of via BoMa Entertainment Group kan je hier contact met ons opnemen.


  © 2003 BoMa Entertainment Group
  Disclaimer

  Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
  Home