Celebration

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - Celebration)

Celebration bestaat uit zeven professionele musici die al ruim zeven jaar op de meest uiteenlopende evenementen hebben gespeeld. Een band die bekend staat om de kwaliteit, uitstraling en het veelzijdige repertoire. Daarom hebben bedrijven als KPMG, Jaarbeurs Utrecht, Amstel Hotel, Hilton Amsterdam, Footlocker, NCRV, NOVA, VNO-NCW, KNHB, Sony Nederland, DAF Trucks, Hotel Krasnapolsky Amsterdam, D-reizen, KNVB, etc. voor hun feest Celebration gekozen.

Vindt u zeven muzikanten niet voldoende, dan biedt Celebration de mogelijkheid om de band uit te breiden met een extra zangeres of blazers, waardoor het geheel nog spectaculairder wordt.

Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een chic diner dansant, een personeelsfeest of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijke. Mede door een perfecte geluidsinstallatie en lichtshow, is Celebration het absolute hoogtepunt op uw feest!

Voor vragen over Celebration kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Bijzonderheden:
Incl. standaard Licht en Geluidset (o.a. 16 parren, rook, in-ears voor de band en een UPA set met 2 digitale tafels, 1 Monitortechnicus en 1 Zaalgeluidstechnicus)
Meer uitgebreide spectaculaire Lichtshow ook mogelijk (o.a. met 1 Lichttechnicus, lichttafel, 4 movingheads Mac 300ís en 8 Martin scanís)

Muziekfragment:

Medley - Isn't she lovely/Ease on down/Ladies Night (1:59 min)

Bezetting:
Claudia de Graaf leadzang
Jeroen Molenaar leadzang
Pierre Roomenburg sax
Glenn Schwartzer gitaar
Mark Niessen basgitaar
Michael Wouters toetsen en vocals
Mark Schenk drums
2 muzikanten extra blazers (additioneel)


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Celebration - live 1:59 min Home Contact Jobs Links Sitemap
Home