Glance

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - Glance)

“Glance” is de uit zeven heren en twee dames bestaande glitterband, waarbij soms een ongevaarlijk steekje los kan zitten. Het hoge feestgehalte van dit muzikantencollectief wil dus zeggen dat er behoorlijk wat plaats is ingeruimd voor ongecompliceerd losgaan! Onder het motto “optreden is show en spektakel” walst en swingt “Glance” dwars door alle muren heen en heeft de band, door de jaren heen, al heel wat daken van zalen afgespeeld. Waar je ze ook ziet, van Groningen tot Maastricht, op een bruiloft, festivals, bedrijfsfeest of studentenfeest, na afloop van een optreden kan “Glance” anno 2005 zonder twijfel tot de eredivisie van de zaal-op-z’n-kop-zetters gerekend worden. Glitter, glamour, de extravagante aankleding, een overdonderend repertoire, kortom een topformule!

“Glance” speelt gegarandeerd de zaal "plat". Grootspraak of arrogantie? Ze zijn er tot dusver niet op betrapt en staan waarvoor ze staan. Hun handelsmerk is uitbundigheid, plezier en spontaniteit. Met één duidelijk doel voor ogen: Een onvergetelijke happening verzorgen vol topvermaak! Rock, Pop, Funk en Soul en Dance: de excentrieke benadering van “Glance” zorgt ervoor dat iedere gast ruimschoots aan zijn/haar trekken komt.

‘Don’t stop me now…Cause I’m having a good time, having a good time…’

Voluit, vol gas, passie en power volgen de hits elkaar in een strak tempo op. De vocalen van Loek, Monique en Stephanie maken diepe indruk en de performance van de groep dwingt succes af. In een avondvullende show trekt dit alles aan je voorbij; Over de top, met oog voor detail. Dat is “Glance”, dé glamourband waar de energie, sfeer en het vakmanschap vanaf straalt, voor elke doelgroep, voor alle podia!

‘It’s the final countdown…’

Voor vragen over Glance kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragment:

Push Up (2:13 min)© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Glance - Push up - 2:13 min Home Contact Jobs Links Sitemap
Home