The Jelly Beans

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - The Jelly Beans)

The Jelly Beans is een top gelegenheidsformatie van professionele en enthousiaste musici die elkaar al sinds hun opleiding aan het concervatorium kennen en hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend.

Deze band brengt een breed en bekend repertoire bestaande uit o.a. Jazz, soft pop en dance classics, en heeft als uitgangspunt zelf ook plezier aan de muziek te beleven en dit uit te dragen aan de toehoorders.

Kortom met The Jelly Beans heeft u altijd een spetterend feest en succes verzekerd!


Line-up:

Jeroen Molenaar op drums: Jeroen studeerde aan het conservatorium in Hilversum en na zijn afstuderen werkte hij o.a. met Laura Vlasblom (hij heeft ook haar cd ROK! geproduceerd), Brigit Kaandorp, Angela Groothuizen en DesíRay (2 Brothers on the 4th floor). Jeroen is een gepassioneerde zeer veelzijdige drummer en hij vertoeft graag in zijn eigen studio voor het maken van eigen producties.

Boudewijn Groenhuijzen op basgitaar: Ook Boudewijn studeerde aan het Hilversums conservatorium maar studeerde tevens muziekwetenschappen in Utrecht. Hij doet veel studio-en sessiewerk en speelde bij Theaterproductie 'Jeans 10', Theaterproductie 'R.E.S.P.E.C.T, was arrangeur/bandleider bij kleinkunstenaar Torn Oosterhuis, speelde basgitaar bij saxofonist Bertus Borgers, en is muziekschooldocent. Op dit moment speelt hij samen met Jeroen in de theatertour van musicalster Ellen Evers.

Folker Tettero op gitaar: Folker studeerde lichte muziek gitaar aan het conservatorium van Utrecht bij Eef Albers en Marcel Karreman en voltooide zijn tweede fase bij Peter Nieuwerf aan het Haags conservatorium. Folker heeft in talloze bands gespeeld en doet nu een theater tour met Carmen Gomez Inc en speelt hij in The Amsterdam Headliners samen met Klaas van Donkersgoed op drums en Dave Breidenbach op bas.

Paul Poulissen op toetsen: Paul studeerde trompet aan het Amsterdams conservatorium, zit al meer dan 40 jaar in het vak en geldt als een van de beste pianist / entertainer. Paul is een aantal jaren actief geweest als voorzitter van de NTB en was ook enige tijd dirigent van het AVROís kinderkoor. Daarnaast werkt hij als freelance arrangeur voor het Metropool orkest en wordt hij regelmatig gevraagd als klankregisseur voor het N.O.B. en was hij o.a. betrokken bij het North Sea Jazz festival en bij internationale tours met o.a. Elvis Costello en BlÝf.

Judith Bouwman op zang: Judith heeft klassiek zang aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gestudeerd en is een veelzijdig talent en werkte zij als soliste mee aan vele opera projecten o.l.v. grote dirigenten als Micha Hamel en Kenneth Montgomery. Daarnaast heeft zij al ruim 20 jaar studio- en bandervaring en werkte o.a. samen met Ernst Daniel Smit en Ronald Douglas en maakte zij in de jaren negentig deel uit van de damesgroep Infinity. Tevens werkte ze jaren als actrice/zangeres bij de Party Company en in diverse shows in de Efteling. Ze heeft met professionele musici samengewerkt zoals Erik van de Bovenkamp (Marco Borsato), Xander Buvelot (Willeke Alberti), Wil Maas (Marco Borsato en Ilse de Lange), Ton Dijkman (Marco Borsato en Jan Akkerman) en vele anderen.

Repertoire:

Voor vragen over The Jelly Beans kunt u hier contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap
Home