Duo Purity

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - Duo Purity)

Zelf een liedje kiezen? Zie de Purity "Request Edition" onder Bijzonderheden.


(H)eerlijke easylistening gebracht door een fantastische zangeres en pianist/zanger. Purity doet haar naam eer aan als het gaat om de puurheid waarmee zij de zorgvuldig gekozen nummers vertolkt. Van jazz tot hedendaags, voor elke gelegenheid waar u van mooie (achtergrond)muziek wilt genieten. Uiteraard zijn 1 of 2 heerlijke swingende sets ook mogelijk.

Twee mensen die op hoog niveau muziek maken en de juiste atmosfeer op uw feest weten te bewerkstelligen. Gespecialiseerd in easylistening met een knipoog naar softpop en blues en hun subtiele maar chique en stijlvolle benadering creëert een sfeer die alleen live benaderd kan worden.

Purity zal u dan ook veel luisterplezier brengen en een geslaagd feest bezorgen, waarbij puurheid, plezier, professionaliteit en kwaliteit de belangrijkste keywords zijn.

Kortom, een breed en afwisselend repertoire in een minimale bezetting die zeer geschikt om in te zetten tijdens bijvoorbeeld een receptie, diner, bedrijfsopening of bruiloft.


Bijzonderheden

Ga naar de on-line folder van Purity op Acts4U.nl
Terugblik: Michiel Borstlap en Duo Purity in Apple Park Hotel tijdens Jazzmasters Maastricht. Lees verder...

Specifieke wensen of vragen zijn altijd beschikbaar. Het duo is, indien gewenst, uit te breiden met contrabas of saxofonist. Ook behoort de inzet van een akoestisch gitarist ipv een pianist tot de mogelijkheden waardoor het optreden volledig akoestisch is.


"Zelf een liedje kiezen?" Boek nu de Purity "Request Edition"!
U vraagt wij spelen! Uit een lijst van honderden liedjes kiest u zelf uw favoriete song. Deze schrijft u op een blaadje samen met uw naam en Purity zorgt ervoor dat ergens op de avond uw liedje, speciaal voor u, op onvergetelijke wijze wordt vertolkt. Laat u verrassen en entertainen door deze twee spontane musici; Zing, dans en geniet van de door u gekozen liedjes!

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van Purity tijdens receptie of diner met aansluitend één of meerdere van onze andere entertainmentacts. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment.

Muziekfragmenten (Live registratie):

Klik op een ster om een muziekfragment te selecteren. Het muziekfragment wordt geladen en automatisch afgespeeld.


Zang/piano - Summertime (3:17 min)


Voor vragen over Duo Purity kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Duo Purity live Home Contact Jobs Links Sitemap
Home