The Recipe

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - The Recipe)

Alle hits in de mix, de allerlekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, dát is The Recipe live!
Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook een vleugje rock en een scheutje Nederlandstalige meezingers. Het recept lukt altijd, het heeft zich al honderden keren bewezen, in binnen- en buitenland. Dat ligt niet alleen aan het unieke concept maar ook aan de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat: they love to party with you!

De 2 zangeressen en zanger hebben niet alleen geweldige stemmen, maar zorgen samen ook voor afwisseling, entertainment en contact met het publiek. Zij serveren dit standaard op een bedje van spicy gitaar, juicy toetsen, vette bas en crispy drums.

Heb je hier niet genoeg aan? Dan kun je The Recipe ook Supersizen! The Recipe Supersized is een compleet 7-persoons basisrecept, aangevuld met 3 van de beste blazers van Nederland: zo wordt The Recipe nog vetter dan normaal.

The Recipe speelt veel op de grotere bedrijfsfeesten en -evenementen, maar doet het net zo goed op studentengala's, privéfeesten, festivals, feesttenten, kortom eigenlijk overal waar het dak eraf mag!

Voor vragen over The Recipe kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragment:

The Recipe - Medley (3:43 min)

Bezetting:
Karlijn de Vries vocals
Jessica Manuputty vocals
Robby Oehlers vocals
David Hendriks toetsen
Sjoerd Lintsen gitaar
Jannes Visser basgitaar
Raymond van Maanen drums


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

The Recipe - Medley - 3:43 min Home Contact Jobs Links Sitemap
Home