Dennis van Tellingen
Dennis van Tellingen

Vorige pagina

"Glamourfotograaf Dennis van Tellingen op uw feest/bruiloft?"


Geef uw feest een extra dimensie door de inzet van de bekende glamourfotograaf Dennis, zoon van Joop van Tellingen! Dennis, inmiddels ook Bekende Nederlander, is prominent aanwezig op de societyfeesten en gebeurtenissen waar shownieuws te halen valt. Een topfotograaf die samen met vader Joop nationale en internationale sterren fotografeert. Zo kreeg Dennis o.a. wereldbekendheid door als eerste fotograaf als wereldprimeur de foto van Britney Spears met haar nieuwe vriendje Kevin te schieten.

Dennis van Tellingen is voor uw feestelijke evenement of uw bruiloft al dan niet in combinatie met onze "glamour"acts The Singing Menu, The Pink Ladies, 2Blond4U, Diva Cantrix en De Magnolia's te boeken en geeft u of uw gasten het speciale “VIP gevoel”. Of kies voor een unieke combinatie van "Glamourstel Tony&Nel" en "Glamourfotograaf Dennis" en biedt uw gasten een echte VIP-ontvangst met de "Entrata Hilarico VIP (Lees verder...).


Op boekingen van Dennis van Tellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.


Bijzonderheden

Alle gemaakte foto’s zijn exclusief voor de opdrachtgever en zullen voor geen enkel ander doel worden gebruikt. De gemaakte foto’s worden digitaal aangeleverd op Cd-rom.

Of kies additioneel voor een schitterend uitgevoerd kunstlederen album met geselecteerde foto’s van het evenement. Indien gewenst kan er een extra set genummerde foto’s worden besteld voor eventuele nabestellingen. De kleding is overeenkomstig het evenement.

Voor meer informatie en prijzen over Dennis van Tellingen kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.
© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home