Drive-in Thema Specials
Drive-in Shows

Vorige Pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Drive-in Shows - Thema Specials)

De drive-in's zijn uniek in hun soort; geen standaard opstelling maar top kwaliteit (geluid)apparatuur van o.a. het merk Denon, een professionele geluid en lichtshow van 50 tot 500 personen en ervaren allround (entertaining) DJ's. De drive-in's hebben o.a. een uniek DJ-meubel (meubel+Truss) met geavanceerde LED-technologie en een compleet professionele lichtshow van het wereldbekende merk Martin.

Wij kunnen onze drive-in's in elk gewenst thema aankleden. Enkele drive-in shows zijn door ons al volledig aan een thema aangepast qua aankleding en sfeer. Ook beschikbaar: o.a. de "Horror Edition", de "Western Edition" en de "Apres Ski Edition". Vraag naar de mogelijkheden: wij denken graag met u mee! Zes voorbeelden van onze Specials:


Classic "Wedding Edition"
"Ja, ik wil..."
Geheel passend op bruilofen en huwelijken is de drive-in standaard voorzien van o.a. witte duiven, kleine en grote rode rozen, rode harten, guirlandes, banieren 2x1 meter met een romantisch decor, witte voiles/bruidsluiers, bruidspoppetjes en een fonkelend sterrendoek achter de in wit pak aangeklede DJ. Maar de drive-in kan ook volledig in de door u gewenste kleur gebracht worden. Als finishing touch prachtige LED spots en lichteffecten en diverse romantische accesoires.
Geen vast repertoire of setlijsten: U bepaalt vooraf volledig het genre en de muziek die gedraaid wordt zoals o.a. de openingsdans en de stijl van de avond!
De "Wedding Edition" is standaard voorzien van 2 spreekmicrofoons voor eventuele toespraken e.d.
TIP: Fantastisch te combineren met een live optreden van één van onze verrassende muziekacts.
Ook als "Plus Edition" of "Pro Edition" te boeken en extra als "Artist Edition" uit te voeren.

Classic "Glamour & VIP Edition"
"The Hollywood Feeling"!
Geheel passend op het thema Hollywood en Glamour & VIP is de drive-in voorzien van o.a. 2 levensgrote gouden Oscarbeelden (Academy Awards), filmblikken, spotlights, banieren 2x1 meter met Hollywood decor, glitter&glamourgordijnen, filmrollen, regisseurklappers en een fonkelend sterrendoek achter de in glamourstijl aangeklede DJ. Als finishing touch prachtige LED spots en lichteffecten.
Fantastisch te combineren met een live optreden van onze muziekacts en/of animatie van de Entrata Hilarico VIP met glamourfotograaf Joop van Tellingen! Deze drive-in Special wordt o.a. toegepast in ons Themafeest "Glamour&VIP Night".
Ook als "Plus Edition" of "Pro Edition" te boeken en extra als "Artist Edition" uit te voeren.

Classic "Jungle Edition"
"Jungle Boogie"!
Geheel passend op het thema Jungle of Tropical is de drive-in voorzien van o.a. grote kunst palmbomen, lianen, takken met zijden "jungle"bladeren, banieren 2x1 meter met Jungle decor, junglebloemen, touwen en netten, bananenbladeren, groot camouflagenet en een fonkelend sterrendoek achter de DJ. Als finishing touch prachtige LED spots en licht- en rookeffecten.
Fantastisch te combineren met een live optreden van al onze muziekacts en/of animatie acts. Deze drive-in Special wordt o.a. als basis toegepast in ons Themafeest "Pirates Night".
Ook als "Plus Edition" of "Pro Edition" te boeken en extra als "Artist Edition" uit te voeren.

Classic "WK/Voetbal Edition"
"Hup Holland Hup"!
Geheel passend op het thema WK 2010 en het Nederlands voetbal elftal is de drive-in voorzien van o.a. oranje vlaggen, voetbal accessoires, banieren 2x1 meter met voetbal decor, WK trofee en een fonkelend sterrendoek achter de in oranje aangeklede DJ. Als finishing touch prachtige oranje en grasgroene LED's en effecten.
Fantastisch te combineren met een live optreden van onze zang act de WK Girls of De Magnolia's! Deze drive-in Special wordt o.a. toegepast in ons Themafeest "Holland Night".
Ook als "Plus Edition" of "Pro Edition" te boeken en extra als "Artist Edition" uit te voeren.

Classic "Ice Edition"
De "Coolste" drive-in van Nederland!
Geheel passend op het thema is de drive-in voorzien van o.a. witte draperieen, banieren 2 x 1 meter met ice decor, ijssterren en een fonkelend sterrendoek achter de in wit aangeklede DJ. Als finishing touch prachtige blauwe ijs-LED's en effecten, "coole" rooksluiers en blacklights die de witte elementen een mysterieuze en "coole" sfeer geven.
Fantastisch te combineren met een live optreden van onze maatwerk zang acts Winter Girls of Winter Diva en animatie van Eskimo Fun of de doldwaze skileraar Gunther!
Ook als "Plus Edition" of "Pro Edition" te boeken en extra als "Artist Edition" uit te voeren.

Classic "F1 Race Edition"
De "Snelste" drive-in van Nederland!
Geheel passend op het thema is de drive-in voorzien van o.a. finish vlaggen, banieren 2 x 1 meter met race decor, banden, Pit-borden en een fonkelend sterrendoek achter de in een echte raceoveral aangeklede DJ V12 achter "het stuur". Als finishing touch diverse F1 race-accessoires en een schaalmodel 1:7 rode F1 racewagen bovenop de truss. Deze drive-in Special word o.a. als basis toegepast in ons Themafeest "F1 Race Night". Fantastisch te combineren met een live optreden van onze zang act The Racing Girls en animatie van "ex ferrari coureur" Tony Caponi
Ook als "Plus Edition" of "Pro Edition" te boeken en extra als "Artist Edition" uit te voeren.

Op boekingen van onze Drive-in Specials zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.Voor meer informatie en prijzen over de Drive-in Thema Specials kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.
© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home