2Blond4U
2Blond4U

Vorige Pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - 2Blond4U)

"Grab your boogie shoes and hold on for one wild, funky ride!"

Een flitsende entertainmentact met DE danskrakers en discoknallers uit de eind jaren 70 en 80 en de klanken van wereldberoemde clubs als Studio 54, the Loft, Paradise Garage en The Warehouse. Drie platinablonde Disco Diva’s die u met hun groovy stemmen het Gouden Muziektijdperk (opnieuw) laten beleven.

Weet u nog hoe Rose Royce klonk? Herinnert u zich Donna Summer, Chic en The Weather Girls nog? Wie zong ook al weer Think en wie Car Wash? Ze passeren allemaal de revue, live gezongen onder begeleiding van professionele orkestbanden. Een avond terug naar de jeugdherinneringen en de eerste feestjes en/of swingen op gouwe ouwe discohits en soulklassiekers.

Move until you Groove met hits als Disco Inferno, Good Times, Best Love, Keep the fires burning, It's raining men, Jump, I'm so excited, Found a Cure, Car Wash, Hot Stuff en Last Dance!

In te zetten als opening- tussen- of finaleshow op o.a. bruiloften, (bedrijfs)feesten en partijen, danceclubs, classic party's en evenementen.

Feel the Discofever and Let's dance!
Klik op de ster voor foto´s en muziek

Introductie 2004
Cover beurskatern de Feestdagen Lees verder...

Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 3 zangeressen, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set (in-ears + wireless microfoons).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt en zijn met live instrumenten ingespeeld. 2Blond4U brengt een aaneengesloten disco medley zonder pauzes tussen de songs.


Ga naar de on-line folder van 2Blond4U op Acts4U.nl

Als maatwerk kan er een speciaal "disco"-arrangement geschreven worden op één van de songs uit het repertoire, betrekking hebbend op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, de klant, de groep gasten, reden van het (bedrijfs)feest/diner, het product, de jubilaris of de jarige. Vraag naar al onze maatwerkmogelijkheden , wij denken graag met u mee!

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van The Singing Menu tijdens receptie of diner met aansluitend 2Blond4U of een combinatie van twee optredens op één avond van 2Blond4U met onze andere entertainmentacts. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment. Succes verzekerd!

Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete 70's & 80's drive-in show tot 1500 personen met als hoogtepunt van de avond: live optreden(s) van 2Blond4U en/of The Pink Ladies en/of De Magnolia's en/of Diva Cantrix!

Voor vragen over 2Blond4U kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

2Blond4U - Keep the Fires Burning - 1:32 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home

Keep the Fires (1:32 min)