Diva Cantrix
Diva Cantrix

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - Diva Cantrix)

"Classic or Disco? or Disco Classics... ?"

Over de luidsprekers horen de gasten een groot orkest dat haar instrumenten stemt, het aftikken van de dirigent en het orkest zet een prachtig klassiek stuk in. Met veel pracht en praal verschijnt Diva Cantrix in een sjieke galajurk ten tonele. Als een ware ster begroet zij haar gasten en opent met een aria van Verdi waar de gasten door overdonderd zijn. (Klassiek?? Krijgen we klassiek?)

Stilte en bewondering in de zaal voor de loepzuivere hoge noten en een kristalheldere stem die de juiste snaren weet te raken. Maar... is dit wel de bedoeling? We zouden toch soul en danceclassics te horen krijgen? De zangeres is volledig in de veronderstelling dat het om een klassiek optreden gaat. Discoklanken mixen zich vervolgens met het orkest dat nog enkele verwoede pogingen doet om de discomelodie mee te spelen op klassieke wijze en Diva Cantrix blijft klassiek doorzingen! Uiteindelijk gaat de klassieke orkestmuziek langzaam over in heerlijke disco. Wanneer de muzikaal geniale overgang een feit is, rukt Cantrix de ruches van haar jurk af, gooit haar hoed af, het haar los en ontpopt zich als een echte Disco Diva die een spetterend en swingend optreden weggeeft.

De gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze make-over en van de power en energie die dit optreden uitstraalt. Fantastische klassieke zang en 30 minuten lang heerlijke disco classics van weleer. Even terug naar de jeugdherinneringen zoals de eerste feestjes op gouwe ouwe discohits en soulklassiekers. Heel af en toe kan Cantrix het niet laten en mixed zij feilloos een klassieke uithaal door een disconummer heen alsof het zo geschreven was. Een unieke, verrassende, swingende en bijzondere beleving zoals u nooit eerder meemaakte!

Van Guiseppe Verdi naar Donna Summer: Be surprised!!

Klik op de ster voor foto´s en muziek
Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 1 zangeres, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set (in-ear + wireless microfoon).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt en zijn met live instrumenten ingespeeld. Diva Cantrix brengt een aaneengesloten dance classics medley zonder pauzes tussen de songs.


Ga naar de on-line folder van Diva Cantrix op Acts4U.nl

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van The Singing Menu tijdens receptie of diner met aansluitend Diva Cantrix of een combinatie van twee optredens op één avond van Diva Cantrix met onze andere entertainmentacts. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment. Succes verzekerd!

Als maatwerk kan er een speciaal arrangement geschreven worden op één van de songs uit het repertoire, betrekking hebbend op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, de klant, de groep gasten, reden van het (bedrijfs)feest/diner, het product, de jubilaris of de jarige. Vraag naar al onze maatwerkmogelijkheden , wij denken graag met u mee!

Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete 70's & 80's drive-in show tot 1500 personen met als hoogtepunt van de avond: live optreden(s) van Diva Cantrix en/of De Magnolia's en/of The Pink Ladies en/of 2Blond4U !

Voor vragen over Diva Cantrix kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Diva Cantrix - Opening Act Verdi - 1:44 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version
Home

Opening Act (1:44 min)