Special: WK Girls
EK Girls

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - WK Girls)

"Altijd gewonnen met De WK Girls !"

Boek voor of tijdens de aanloop naar het WK Voetbalspektakel EURO 2010 de fantastische act De WK Girls.

De act bestaat uit drie zangeressen die geheel gekleed in stijl van het Nederlands voetbal elftal, een mix van heerlijke disco-, soul- en nederpopmuziek brengen en een "We are the champions"-blok met de bekende liederen rondom het Nederlands Elftal.

Hun sexy jurkjes zijn gemaakt van originele voetbalshirts van het Nederlands voetbal elftal. Met drie identieke blonde pruiken, witte strakke rokjes als “voetbalbroekjes”, zwarte “voetbal”laarzen en hun fantastische zangkwaliteiten, zetten deze ladies het publiek elke keer weer "buitenspel"!.

In te zetten als opening- tussen- of finaleshow op o.a. WK 2010 (gerelateerde) feesten, (bedrijfs)feesten en partijen, (sport)verenigingsfeesten en (voetbal) evenementen.

Hup Holland Hup!

Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 3 zangeressen, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set (in-ears + wireless microfoons).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt en zijn met live instrumenten ingespeeld. De WK Girls brengt een aaneengesloten disco medley zonder pauzes tussen de songs.


Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete Drive-in show Classic "WK Edition" tot 500 personen met als hoogtepunt van de avond: een live optreden van de WK Girls!

Als maatwerk kan er een speciaal "WK"-arrangement geschreven worden op één van de songs uit het repertoire, betrekking hebbend op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, de klant, uw club(feest) de groep gasten of de reden van het (bedrijfs)feest/diner. Vraag naar al onze maatwerkmogelijkheden , wij denken graag met u mee!

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een combinatie van twee optredens op één avond, van de WK Girls met onze andere entertainmentacts zoals De Magnolia's, The Pink Ladies of 2Blond4U. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment/feesten zoals De Holland Night. Succes verzekerd!

Voor vragen over de WK Girls kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home