Entrata Hilarico VIP
Entraa Hilarico VIP

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Entrata Hilarico VIP)

13 september 2012 - IN MEMORIAM - Joop van Tellingen... Klik hier...


"Hilarische toegangscontrole met Tony&Nel en Joop van Tellingen !"

Om de feestavond compleet te maken en vast te leggen op de gevoelige plaat geven wij aan de ontvangst van uw gasten een extra dimensie en een bijzondere herinnering aan het feest. Bij de ingang of ingang feestzaal staat Nederlands meest bekende glamourfotograaf en Bekende Nederlander: Joop van Tellingen (geen look-a-like) samen met charmeur en ex Formule-1 coureur van Ferrari - Tony Caponi en zijn "Amore" Nel. Op Joop zijn unieke ontwapenende manier, Tony zijn charmante verschijning, Nel met haar oneindige Rotterdamse spraakwaterval én met hun humor en babbel, zullen Joop en Tony&Nel de gasten “verleiden” en het speciale “VIP gevoel” geven.

Tony, Nel en Joop Door de totale combinatie van dit glamourstel en glamourfotograaf Joop van Tellingen, de grappige woordspelingen en de vele hilarische dialogen en momenten tussen Tony, Nel en Joop, wanen de gasten zich direct al bij aankomst op een spannend exclusief glamourfeest waar normaliter alleen (film)sterren toegang tot hebben. Deze avond zijn zij echter de sterren en het onderwerp van de belangstelling!

Joop maakt op zijn bekende aanstekelijke manier een praatje met de gasten over de laatste nieuwtjes in Showbizzland en Tony de Italiaanse charmeur en hoofd beveiliging heet de vrouwen charmant welkom en fouilleert de mannen streng met o.a. een professionele hand-metaal-detector. Nel compenseert de aandacht voor de mannen met haar eindeloze spraakwaterval en humoristische benadering en raakt maar niet uitgepraat tegen de gasten over hoe zij en Tony elkaar hebben leren kennen. Joop speelt hier heerlijk op in en zorgt regelmatig voor wat vuurwerk tussen Tony & Nel. Joop, Tony & Nel zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Een absoluut hilarische toegang(scontrole!) incl. een fotoreportage van de ontvangst en Hollywood rekwisieten.

Be a VIP and feel Glamorous!
Klik op de sterren voor foto´s
Bijzonderheden
Animatie act met zang, incl. fotoreportage van de ontvangst door Joop van Tellingen, 3 personen en additioneel rekwisieten (o.a. levensgrote Oscarbeelden, rode loper, filmblikken, regisseurborden, moving spots).

Alle gemaakte foto’s zijn exclusief voor de opdrachtgever en worden digitaal aangeleverd op Cd-rom.

Indien Joop verhinderd is kan zoon Dennis van Tellingen ingezet worden.

Additioneel kan Tony als attentie de vrouwelijke gasten bijvoorbeeld een rode roos aanbieden. Of Nel een speciale attentie/kado of (maatwerk) lied aan de jubilaris, jarige of het management.

Vraag naar de verdere mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Voor vragen over Entrata Hilarico VIP kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home