Jazztiny
Jazztiny

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - Jazztiny)

"Tussen Jazz en Kleinkunst... !"

Jazztiny is een combinatie van kleinkunst en jazz. In hoog tempo nemen zangeres Judith Bouwman en pianist Paul Poulissen u op humoristische wijze door de facetten van het leven met zorgvuldig uitgekozen songs en (zelf geschreven) teksten. Van de ergernissen in het dagelijkse leven tot hoop, ontroering en liefde. In deze act worden diverse onderwerpen belicht die vloeiend in elkaar overlopen.

Tekst en muziek zijn fijnzinnig met elkaar verstrengeld en conversaties wisselen zich af met sfeervolle stukken, ook in interactie met het publiek. De muziek is van hoogstaand niveau en de toeschouwers zullen geboeid en geamuseerd blijven luisteren, immers iedereen herkent wel iets in de situaties die geschetst worden.

Een energieke, dynamische en muzikale act geschikt als intermezzo bij congressen of seminars, op productpresentaties, bedrijfs- en privéfeesten, openingen en festivals en in theaters.

A "Jazz" experience you'll never Forget!

Klik op de ster voor foto´s en muziek
Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 1 zangeres, 1 pianist, live zang, incl. Geluidset (zanginstallatie tot 200 pers.) + Frontlight + Geluidstechnicus + Monitor-set (in-ear + wireless headset microfoons).

Ga naar de on-line folder van Jazztiny op Acts4U.nl

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van The Singing Menu tijdens receptie of diner met aansluitend Jazztiny. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment. Succes verzekerd!

Als maatwerk kan er een speciale tekst of muziekstuk geschreven worden, betrekking hebbend op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, de klant, de groep gasten, reden van het (bedrijfs)feest/diner, het product, de jubilaris of de jarige. Vraag naar al onze maatwerkmogelijkheden , wij denken graag met u mee!

Voor vragen over Jazztiny kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Jazztiny - Ineens is er kleur - 0:54 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home

Ineens is er Kleur (0:54 min)