Jos zingt Marco Borsato
Jos zingt Marco Borsato

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - Marco Borsato Act)

"100% Live. 100% Emotie. 100% Feest"

Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en Belgie doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel "gegrepen" zodat een dansende massa ontstaat.

Jos heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en Belgie gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: Is hij het nu echt of niet? en playbackt hij? Maar hij is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit: hij krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met de act haalt u een knaller op uw feest. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de superhit: Rood.

Een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven staan.

Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 1 zanger, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set + Geluidset tot 250 personen (in-ear + wireless microfoon).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt.


Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete (thema) drive-in show tot 1500 personen met als hoogtepunt van de avond: een live optreden van "Marco Borsato" al dan niet gecombineerd met onze andere acts zoals bijvoorbeeld "Frans Bauer" en zelfs een duo-optreden van "Marco & Frans" samen!

Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment zoals bijvoorbeeld de succesvolle themafeesten Holland Night of de Glamour & VIP Night. Succes verzekerd!

Voor vragen over Jos zingt Marco Borsato kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragment:


Zij (0:47 min)


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Jos zingt Marco Borsato - Zij - 0:47 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home