Jurgen zingt Frans Bauer
Jurgen zingt Frans Bauer

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - Frans Bauer Act)

"De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, Jurgen Jonkers!"

De act ‘Jurgen zingt Frans Bauer’ duurt 30 minuten, waarbij de bekende feestnummers de revue passeren: Als sterren aan de hemel staan, Heb je even voor mij, Een ons geluk, Ik wil met je dansen, Un dos très etc.

Jurgen heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want Jurgen heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

De ultieme "Frans Bauer-Kloon" !

Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 1 zanger, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set + Geluidset tot 250 personen (in-ear + wireless microfoon).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt.


Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete (thema) drive-in show tot 1500 personen met als hoogtepunt van de avond: een live optreden van "Frans Bauer" al dan niet gecombineerd met onze andere acts zoals bijvoorbeeld "Marco Borsato" en zelfs een duo-optreden van "Frans & Marco" samen!

Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment zoals bijvoorbeeld de succesvolle themafeesten Holland Night of de Glamour & VIP Night. Succes verzekerd!

Voor vragen over Jurgen zingt Frans Bauer kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragment:


Heb je even voor mij (0:44 min)


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Jurgen zingt Frans Bauer - Heb je even voor mij - 0:44 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home