De Magnolia's
De Magnolia's

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - De Magnolia's)

"Swingen en meezingen met Nederpop van de bovenste plank !"

Drie prachtige zangeressen die u mee terugnemen in een medley van de bekenste Nederpopclassics uit de jaren 70 en 80:
Was "jij ook zo bang" toen je in de tijd van "Doris Day" helemaal "Smoorverliefd" was en toegaf "Stiekem gedanst" te hebben "op een vulkaan" ergens in "Belgie" toen "Vriendschap" een illusie bleek? Je eindelijk de moed had te zeggen "O hou van mij" en "Suzanne" meteen riep "Even aan me moeder vragen" waardoor je dacht: "Ik kan het niet alleen" en snel de "Nooduitgang" zocht onder het mom van dat je "Nog zoveel te doen" had? "Alles draait om de eenvoud" dus "Denk niet zwart / wit" want "Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen"!

Een fantastisch optreden waarin u de succesvolle Nederpoptijd van de jaren 80 herbeleeft. Een spetterende medley van De Helden van de Nederlandstalige popmuziek met o.a. Het Goede doel, Toontje Lager, Frank Boeijen, De Dijk, The Scene en natuurlijk niet te vergeten: Doe Maar. Vanaf begin tot einde swingen en meezingen op muziek van eigen bodem.

Nederpop van de bovenste plank!
Klik op de ster voor foto´s en muziek
Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 3 zangeressen, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set (in-ears + wireless microfoons).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt en zijn met live instrumenten ingespeeld. De Magnolia's brengen een aaneengesloten nederpop medley zonder pauzes tussen de songs.


Ga naar de on-line folder van De Magnolia's op Acts4U.nl

Als maatwerk kan er een speciaal "nederpop"-arrangement geschreven worden op één van de songs uit het repertoire, betrekking hebbend op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, de klant, de groep gasten, reden van het (bedrijfs)feest/diner, het product, de jubilaris of de jarige. Vraag naar al onze maatwerkmogelijkheden , wij denken graag met u mee!

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van The Singing Menu tijdens receptie of diner met aansluitend De Magnolia's of een combinatie van twee optredens op één avond van De Magnolia's met onze andere entertainmentacts. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment. Succes verzekerd!

Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete 70's & 80's drive-in show tot 1500 personen met als hoogtepunt van de avond: live optreden(s) van De Magnolia's en/of The Pink Ladies en/of 2Blond4U en/of Diva Cantrix!

Voor vragen over De Magnolia's kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

De Magnolia's - Eenvoud - 1:15 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home

Eenvoud (1:15 min)