Robbie and his Angels
Robbie and his Angels

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - Robbie and his Angels)

"De meest complete Robbie Williams look-a-like act van Nederland!"

Met een spetterende energieke show zet Robin al een aantal jaren de tent op zín kop als Robbie Williams look-a-like (o,a, bij bedrijfsfeesten en andere feesten.) Een stijlvol, interactief optreden vol energie!

Het is niet te geloven maar de Robbie van Robbie And His Angels is net zo'n rebel, net zo energiek en net zo maf als Robbie zelf! Geef hem een podium en hij krijgt het publiek binnen 2 minuten in de palm van zijn hand.

Een krachtige live show van een half uur met grote hits als 'Let Me Entertain You', 'Rock DJ', 'Millennium' en 'Angels'. "For the next thirty minutes, your ass is mine!". De twee beeldschone 'Angels' van Robbie zorgen voor een spetterend geheel.

De energie spettert er vanaf!!

Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 1 zanger, live zang onder begeleiding van professionele orkestbanden incl. Geluidstechnicus + Monitor-set + Geluidset (in-ear + wireless microfoon).

Alle orkestbanden zijn op maat gemaakt en zijn met live instrumenten ingespeeld. Een energieke tape act ingespeeld door een complete live band inclusief blazers. Heerlijk!!


Tevens kunnen wij een avondvullend programma verzorgen door de inzet van een DJ en een complete (thema) drive-in show tot 1500 personen met als hoogtepunt van de avond: een live optreden van "Robbie Williams" al dan niet gecombineerd met onze andere acts.

Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment zoals bijvoorbeeld de succesvolle themafeesten Glamour & VIP Night of de Pirates Night. Succes verzekerd!

Voor vragen over Robbie and his Angels kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragmenten:

Klik op een ster om een muziekfragment te selecteren. Het muziekfragment wordt geladen en automatisch afgespeeld.


Let me Entertain you (5:11 min)


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Robbie and his Angels Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home