The Singing Menu
The Singing Menu®

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Muziek Acts - The Singing Menu)


Kerst 2021? Reserveer de The Singing Menu "Christmas Edition"! Easylistening met speciaal Kerst repertoire..lees verder...


"30 songs, 3 golden voices en 1 à la carte liedjesmenu..."

Diversiteit in soorten songs, eenheid in kwaliteit, oorstrelende en adembenemende à capella zang aan tafel, prachtige stijlvolle galajurken en bijzondere sieraden, zijn slechts enkele "ingrediënten" waarop uw gasten door de hartelijke "gezusters Aletta, Vera en Sophia Geerthagen van Hellevoets" getrakteerd worden.

The Singing Menu® is volledig gericht op muzikaal à capella entertainment in de vorm van drie adellijke gezusters die vanuit hun karakter interactie hebben met en zich bewegen tussen uw gasten. Uw gast kiest van de menukaart met heerlijke muzikale "gerechten" een song à la carte die vervolgens zonder enige geluidsversterking, à capella (aan tafel) ten gehore wordt gebracht. Een persoonlijke en unieke beleving van live muziek en daarmee een bijzondere en onvergetelijke avond uit voor uw gasten!

De songs zijn bekende nummers van Elvis Presley en The Beatles tot en met Madonna met eigen gecomponeerde arrangementen voor 3 stemmige zang. Easy listening, gebracht door ervaren professionals met een grote liefde voor hun vak. "Proef" de sfeer en geniet met volle teugen van deze vocale verrassing!

Om een nog meer persoonlijke tint aan het optreden te geven wordt de keuzemenu kaart met liedjes kosteloos voorzien van uw bedrijfslogo en in door u gekozen thema/leuze/foto/kleuren gemaakt. De à la carte liedjes menukaart kan zelfs volledig qua look-and-feel in uw eigen huisstijl en/of in eenheid met eventuele uitnodigingen/folders die verstuurd zijn voor uw evenement/feest gemaakt worden.

In te zetten o.a. tijdens (bedrijfs/relatie)diners in restaurants en op bruiloften, (culinaire)evenementen, High-Tea party's, recepties, (product)presentaties, terrassen en tuin- en (bedrijfs/openings)feesten.

Klik op de ster voor foto´s en muziek
Bijzonderheden
Entertainment/zang/muziek act, 3 zangeressen, live zang, 3 stemmig à capella, "unplugged", geheel a capella & onversterkte zang met keuzemenukaart

Ga naar de on-line folder van The Singing Menu op Acts4U.nl

Vraag ook naar de verschillende mogelijkheden van op uw bedrijf ontwikkeld maatwerk en onze Special Editions zoals o.a Rembrandt Edition, Cook Edition, VIP Edition, Summer Edition, Valentine Edition en Christmas Edition (speciaal kerstprogramma a capella & onversterkt).

Maatwerk Menu-aankondigingen: The Singing Menu kan als maatwerk de omschrijving van de betreffende gerechten per gang van uw diner aankondigen. Het idee is dat The Singing Menu het voor- hoofd- en nagerecht op ludieke wijze al zingend aankondigen waarna de gang uitgeserveerd wordt en de dames de zaal in gaan met de liedjesmenukaart/keuzemenukaart. Boek nu deze "Zingende Menukaart" als fantastische verrassing voor uw gasten. Inclusief arrangeren, instuderen, repeteren.

Maatwerk Arrangement: Als maatwerk kan er een speciale tekst geschreven worden op een van de 45 eigen gecomponeerde arrangementen voor 3 stemmige zang, betrekking hebbend op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, de klant, de groep gasten, reden van het (bedrijfs)feest/diner, het product, het congres of evenement. Inclusief arrangeren, instuderen, repeteren.

Vraag naar al onze maatwerkmogelijkheden , wij denken graag met u mee!

Een combinatie van acts is ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan de inzet van The Singing Menu met aansluitend één of meerdere van onze andere entertainmentacts. Of als onderdeel van ons Thema-Entertainment.

Voor vragen over The Singing Menu kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

The Singing Menu - Boogie Woogie Bugle Boy - 1:32 min Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home

Boogie Woogie Bugle Boy (1:32 min)