Geluid en Licht

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Geluid & Licht)

Voor bands en live artiesten is een goed geluidssysteem erg belangrijk. BoMa Entertainment Groupwerkt voor haar muziekacts altijd met topklasse geluid en licht apparatuur (o.a. Meyer Sound, Neuman, Yamaha, Martin) en wireless microfoons en in-ear monitorsets (o.a. Audix en Mipro) en profesionele geluidstechnici. Minstens even belangrijk is het licht; met licht kan je eenvoudig accenten aanbrengen of met een goede lichtshow kan het publiek extra bespeeld worden en hoogtepunten in een show geaccentueerd worden. Ook voor de opdrachtgevers is deze combinatie vaak zeer gewenst om een feest of optreden tot een nog groter succes te maken. BoMa Entertainment is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Verweij Audio Techniek die o.a. geluid, licht en stroomvoorziening faciliteiten voor alle Evenementen en Bedrijfsfeesten, alle Muziek acts en Drive-in shows van BoMa Entertainment Group verzorgt.


Verweij Audio Techniek:

Bent u op zoek volledige projectmatige technische ondersteuning voor uw evenement, bedrijfsfeest, product presentatie, sportevenement, band, theatervoorstelling of op het gebied van geluid, licht en/of stroomvoorziening, neem dan contact op met Verweij Audio Techniek.
Door samen met u een afgewogen keuze te maken tussen wensen, budget, en topkwaliteit komen we tot de juiste mix in kwaliteit, prijs en geleverde service. Elk project, van klein tot groot krijgt onze volledige aandacht!

Verweij Audio Techniek heeft door zijn 20 jaar ervaring in de professionele geluidswereld een ruime ervaring opgedaan in het repareren van apparatuur en heeft zowel de kennis als de juiste gereedschappen in huis. Voor diverse bedrijven zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie. Ook uw defecte apparatuur is bij ons in goede handen. Indien noodzakelijk krijgt u een prijsopgave en een opgave hoeveel tijd de reparatie gaat innemen. In spoedgevallen wordt u reparatie met voorrang behandeld. U kunt u apparatuur afleveren, of U levert de spullen aan bij een van onze partners.
Webshop RJShop:

BoMa heeft al jaren de samenwerking met RJshop.nl: de specialist op het gebied van verkoop van Licht, Geluid en DJ-Gear. In de online winkel vindt u niet alleen alle hoofdmodellen, maar ook alle accessoires. In de webshop RJshop.NL (klik op het RJ logo) is alle informatie beschikbaar over het producten aanbod, en is het mogelijk online te bestellen. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar of kan snel via een van de toeleveringskanalen besteld worden. Zodat producten veelal de volgende dag nog in huis kunnen zijn.
Vraag naar de speciale BoMa kortingen!


Voor vragen over de mogelijkheden van Geluid- en Lichtverhuur kunt u hier contact met ons opnemen.2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home