Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home
Workshops & Trainingen

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Workshops - Algemeen)

Klik op de sterren onderaan om naar de verschillende workshops en trainingen te gaan.

Een workshop is een leuke en leerzame ervaring cq activiteit en biedt de mogelijkheid om (nader) kennis te maken met een wellicht voor u ongebruikelijke activiteit. De workshops die BoMa Entertainment heeft ontwikkeld zijn geen zware intermezzo's, maar educatief met een humoristische inslag. De rode draad is het muzikale aspect; zo is Stemtechniek gebaseerd op meerdere technieken uit de zangpedagogie als belangrijk hulpmiddel bij o.a. het spreken in het openbaar, het geven van presentaties en lezingen.

De workshops kunnen binnen of buiten uw bedrijf gehouden worden, als een ontspannende onderbreking van een vergadering of juist als hoofdgerecht of kick-off tijdens uw evenement. Overigens is het heel goed mogelijk een workshop of training inhoudelijk aan uw gezelschap of agenda af te stemmen binnen de lijnen van de doelstelling van de workshop.

Om landelijk te kunnen werken verzorgen wij in principe al onze workshops op een door de opdrachtgever geregelde locatie, bijvoorbeeld een ruimte binnen het bedrijf. Voor groepen die geen geschikte ruimte hebben is er de mogelijkheid om de workshop bij enkele met ons samenwerkende hotels uit te voeren.

Afhankelijk van de gekozen workshop en locatie kunt u hier met groepen tussen de 10 en 200 personen terecht. De tijdsduur van een workshop kan variëren van een uur tot een 2-daagse workshop en zelf een complete training.

Workshops

Training Stemtechniek

In samenwerking met Quality Support en Supervisorweb heeft Judith Bouwman speciaal een training voor met name Call Center medewerkers ontwikkeld die je bewust maakt van je stem, je ademhaling en eventuele problemen. Een ervaren docent zal je de beginselen leren van de ademhalings- en stemtechniek en biedt oplossingen voor eventueel geconstateerde problemen. Iedereen kan aan deze training deelnemen en zo meer kennis op doen over stemtechniek. Deze training kent verschillende vormen en kan perfect aansluiten op al bestaande trainingmodules. De training kan al naar gelang de behoefte van de klant worden aangepast. Neemt u hier contact met ons op voor meer informatie.

TIP! Nieuwe website Vocal-Coach.nl (workshops, trainingen en zanglessen) on-line ! Preview...


Artikel Stemtechniek “Wie zijn stem goed gebruikt krijgt veel meer gedaan” door Judith Bouwman - zangeres, zangpedagoge en vocal coach.Op boekingen van de workshops en trainingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer