Joop van Tellingen
Joop van Tellingen

Vorige pagina

13 september 2012 - IN MEMORIAM - Joop van Tellingen... Klik hier...


"Glamourfotograaf Joop van Tellingen op uw feest/bruiloft?"


Geef uw feest een extra dimensie door de inzet van Nederlands meest bekende glamourfotograaf: Joop van Tellingen! De bekendste en één van de pioniers op het gebied van de glamourfotografie en sinds jaren een instituut als het gaat om glamour- en partyfotografie. Zelf een Bekende Nederlander die naast zijn frequente televisie-optredens prominent aanwezig is op de societyfeesten en gebeurtenissen waar shownieuws te halen valt en voor BoMa Entertainment de foto's verzorgt.

Joop van Tellingen is voor uw feestelijke evenement of uw bruiloft al dan niet in combinatie met onze "glamour"acts The Singing Menu, The Pink Ladies, 2Blond4U, Diva Cantrix en De Magnolia's te boeken. Joop maakt op zijn bekende aanstekelijke manier een praatje met u en uw gasten over de laatste nieuwtjes in Showbizzland en krijgt meestal de lachers op zijn hand. Op zijn unieke ontwapenende manier en met zijn humor en babbel zal hij u en uw gasten “verleiden” en het speciale “VIP gevoel” geven. Of kies voor een unieke combinatie van "Glamourstel Tony&Nel" en "Glamourfotograaf Joop" en biedt uw gasten een echte VIP-ontvangst met de "Entrata Hilarico VIP (Lees verder...) en/of de fantastische The Company Awards (Lees verder...).

Maar belangrijker nog wel is zijn grote ervaring en creativiteit in fotograferen. Zoals Joop zelf zegt:" Een goede foto is meer dan een gelijkende afbeelding van een of meerdere personen. Het vertelt iets over de geportretteerde, over zijn of haar persoonlijkheid, het bevat emotie. Om deze emotie in een foto weer te kunnen geven is wederzijds respect en vertrouwen nodig."

Een unieke fotograaf en een bijzondere herinnering aan uw feest/bruiloft!


Op boekingen van Joop van Tellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.


Bijzonderheden

Alle gemaakte foto’s zijn exclusief voor de opdrachtgever en zullen voor geen enkel ander doel worden gebruikt. De gemaakte foto’s worden digitaal aangeleverd op Cd-rom. Indien Joop verhinderd is kan zoon Dennis van Tellingen ingezet worden.

Of kies additioneel voor een schitterend uitgevoerd kunstlederen album met geselecteerde foto’s van het evenement. Indien gewenst kan er een extra set genummerde foto’s worden besteld voor eventuele nabestellingen. Voorin het album zal Joop een gesigneerde toepasselijke tekst voor de klant schrijven. De kleding is overeenkomstig het evenement.

Voor meer informatie en prijzen over Joop van Tellingen kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.
© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home