Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home
Workshop Ballon Figuratie

Terug naar Workshops

"U wilt wel eens iets anders doen tijdens een training of vergadering?"
"U wilt wel eens voelen hoe het is om ballonnen te vouwen?"
U wilt een losmaker voor of na of tussentijds een training of vergadering?"
"U wilt uw collega's eens in een hele andere ambiance zien dan achter hun bureau en u zoekt iets origineels als teambuilding-sessie?"

Inleiding
Voor wie is de workshop bedoeld?
Wat kunt u verwachten?
Wie leidt de workshop?

Inleiding
Geef mensen een ballon en ze worden blij. De kracht van een ballon is meer dan rubber en lucht, het is de verbeelding die wordt aangesproken. Een luchtige, leuke en hilarische workshop, een heerlijke inspiratie van de geest en heel veel lol!

Voor wie is de workshop bedoeld?
Iedereen is in staat om ballonnen te vouwen. De workshop is geschikt voor zowel voor bedrijven, instellingen als particulieren. De workshop duurt standaard ruim 60 minuten en wordt gegeven voor 10 tot 15 personen. Een workshop van langere duur en/of op maat behoort ook tot de mogelijkheden.
terug naar boven

Wat kunt u verwachten?
Bij deze workshop worden de basistechnieken van het ballon vouwen aangeleerden en gaat de groep figuren en objecten maken en wie weet bedenkt u zelf een leuke nieuwe variant. In ongeveer 60 minuten krijgt de groep een demonstratie en wordt hen de technieken bijgebracht om ballonnen te vouwen waarmee ze zelf aan de slag gaan. De groep krijgt ook ballonnen mee naar huis zodat ze zelf figuren voor bijvoorbeeld vrienden, kinderen en familie kunnen maken.
terug naar boven

Wie leidt de workshop?
De workshop wordt geleid door een ervaren entertainer die zijn sporen zowel in het lesgeven als in de praktijk heeft verdiend en al jaren het vak van ballon figureren beheersd.
terug naar boven

Voor meer informatie en prijzen van deze workshop kunt u hier contact met ons opnemen.
2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer