Verloning & Administratie

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Verloning & Administratie - Algemeen)

Klik op de sterren onder om naar de verschillende onderwerpen te gaan.

Het blijkt voor de meeste muzikanten niet interessant te zijn om zelfstandig te worden. Met name de commotie rondom zelfstandige muzikanten hebben ons doen besluiten via een samenwerkende partner verloningen en het voeren van administratie aan te gaan bieden. Denk hierbij aan de haken en ogen van de huidige wet, het verschil van inzicht aangaande een zelfstandigheidverklaring tussen Belastingdienst en UWV, bepalen van wel of geen arbeidsrelatie en zaken als fictieve dienstverbanden en nabetalingen van werknemers- en werkgeverspremies door de artiest. Verlonen is de beste oplossing. BoMa Entertainment Group is daarom een exclusief samenwerkingsverband aangegaan met Acosti Professional Services uit Almere.

Acosti Professional Services
Acosti Professional Services is een administratiekantoor die eveneens de verloningsservice voor artiesten en de opdrachtgevers van artiesten verzorgt. De meeste adviezen gaan in feite niet verder dan wetten en plichten op het gebied van de verloning en zo worden de fiscale situatie en mogelijkheden van de artiest hier vaak niet in betrokken. Zo ook op administratief gebied. Daarom heeft Acosti zichzelf op het standpunt gesteld dat artiesten/muzikant(en) moeten kunnen beschikken over een boekhouder die daarnaast als persoonlijk adviseur optreedt en hen begeleid door het ingewikkelde doolhof van de artiestenregeling en alle bijkomstige zaken. Daarbij wil Acosti, zowel fiscaal als financieel, de persoonlijke wensen en vragen niet uit het oog verliezen. Acosti kan in opdracht van zowel de opdrachtgever als van de artiest werken. Onder artiesten worden overigens niet alleen artiesten verstaan, maar ook acteurs, dansers, etc.

Onderwerpen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Verloning en Administratie kan je hier contact met ons opnemen.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website
Home